BSFG keurmerk voor tweedehands fitnessapparatuur

De aanschaf van tweedehands fitness en cardio apparatuur is aantrekkelijk. Het gebeurt veel. Waarom zou u meer betalen (en zo uiteindelijk uw klant meer laten betalen) als tweedehands fitness en cardio apparatuur een goed alternatief is?

Hoewel de veiligheid en de kwaliteit van tweedehands fitness en cardio apparatuur niet ter discussie mag staan is dit wel vaak de dagelijkse praktijk. Er zijn veel tweedehands fitness en cardio apparaten in gebruik die niet voldoen aan de kwaliteitseisen en veiligheidsnormen waaraan ze zouden moeten voldoen. Het BSFG keurmerk biedt hier uitkomst, het onderscheidt het kaf van het koren.

Tweedehands fitness en cardio apparatuur voorzien van het BSFG keurmerk staan garant voor kwaliteit en veiligheid. Het BSFG keurmerk geeft zekerheid en vertrouwen naar de leverancier van tweedehands fitness en cardio apparatuur, de aanbieder (zoals sportschool, fitnesscentrum, fysiotherapiepraktijk) en uiteindelijk de consument. Tweedehands fitness en cardio apparatuur voorzien van het BSFG keurmerk houdt in dat er vertrouwd kan worden op een goed en veilig fitness en cardio apparaat dat zorgvuldig gereviseerd en gekeurd is.

Het BSFG keurmerk staat voor meer dan kwaliteit en veiligheid allen. BSFG garandeert vooral ook de zorgvuldigheid en kwaliteit van het revisie proces van de tweedehandse fitness en cardio apparaten. Even zo belangrijk staat het BSFG keurmerk voor kwaliteit tijdens het verkoopproces en de after sales. BSFG is geen willekeurig keurmerk, de kwaliteitseisen verbonden aan het BSFG keurmerk zijn hoog en worden regelmatig getoetst door onafhankelijke leveranciers en revisie bedrijven. Hierdoor is en blijft het BSFG keurmerk actueel.

Bij tweedehands fitness en cardio apparatuur, voorzien van het BSFG keurmerk, ziet u direct dat het gaat om een kwalitatief goed, veilig en deugdelijk gecontroleerd tweedehands fitness en cardio apparaat dat voldoet aan de actuele eisen. Tweedehands fitness apparaten voorzien van het BSFG keurmerk ontzorgen u en daarmee uw klant. Het BSFG keurmerk staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Met een apparaat voorzien van het BSFG keurmerk weet u dat u iets goeds en veiligs in handen heeft.